Binnen het security domein hebben we verschillende expertises ontwikkeld en verzameld:

  • Cyber Security Met meer dan 25 jaar expertise binnen Internet Network Security kunnen wij je helpen jouw bedrijf te optimaliseren. We beschermen jouw bedrijf tegen digitale bedreigingen.
  • Security Management We hebben ervaring met het beheren van beveiligingsteams en het begeleiden van de algehele optimalisatiecycli voor beveiliging.
  • Information Systems Auditing Als onafhankelijk auditor hebben we al veel verschillende beveiligingsoplossingen gezien. We kregen de kans om deze uitgebreid te evalueren. Dit geeft ons een voordeel bij het uitvoeren van andere rollen.
  • SCADA-beveiliging Dit is momenteel de grootste Cyber ​​Security-bedreiging. Wij hebben ervaring met legacy-systeemcommunicatie en kennis van industriële protocollen zoals MODBUS. Daarom begrijpen we de kloof tussen industriële netwerken en kantoornetwerken. Ze zijn enorm verschillend en wij weten hoe we ze moeten behandelen.
  • Embedded Systems en Hardware Design Wat begon met vliegveiligheid, evolueerde naar het gebruik van drones. Dit leidde vervolgens tot een reeks nieuw ontwikkelde embedded systemen voor veilig vliegen, telemetrie op lange afstand en automatische objectvermijding voor gangbare standaard drones.
Cisco
Check Point Software Technologies Ltd.